Ontdek onze mogelijkheden

Acoustics

Bij Sonus is het onze missie om akoestische oplossingen te bieden die een meerwaarde zijn voor uw interieur.

Acoustics: baffles, plafondpanelen of wallpanels op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden in ons “Acoustics”-segment. Acoustics: Kies voor baffles plafondpanelen of wallpanels op maat. Baffles bijvoorbeeld zijn platen vervaardigd uit akoestisch materiaal. Of kies voor Wallpanels, deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, er kan op geprint worden, ze kunnen uitgefreesd worden en samengesteld op maat! Verder zijn er ook nog akoestische plafondpanelen, kies voor voor direct verlichte of onverlichte panelen dankzij een bedrukte structuur of afbeelding wordt de ruimte volledig gepersonaliseerd. Tot hebben we ook nog dividers in ons assortiment, een divider is de ideale manier om bureauruimtes van elkaar te scheiden en een goede akoestiek te bieden op de afzonderlijke bureaus.

Acoustics: Kies voor baffles, plafondpanelen of wallpanels op maat.

Baffles

zijn platen vervaardigd uit akoestisch materiaal. De alfawaarden van deze producten zijn getest in het labo en gekend. De baffles worden via fijne metalen kabels aan het plafond opgehangen of via ons eigen rail systeem (gemonteerd).

Wallpanels

Al onze wallpanels zijn vervaardigd uit akoestisch materiaal waarvan de alfawaardes getest zijn in een labo. Bovendien zijn er verschillende diktes mogelijk en deze worden rechtstreeks op de muur bevestigd. Verder zijn deze in verschillende kleuren verkrijgbaar, er kan bijvoorbeeld op geprint worden, ze kunnen eveneens uitgefreesd worden en samengesteld zoals op de voorbeelden te zien. Ons grafisch team kan voor u een oplossing op maat uittekenen!

Plafondpanelen

Plafondpanelen kunnen op verschillende manieren geproduceerd en eveneens opgehangen worden. Al dan niet met directe of indirecte LED verlichting.

Acoustics: Kies voor baffles plafondpanelen of wallpanels op maat

Onze experts staan klaar voor u om oplossingen te bieden op maat. De akoestisch expert maakt een studie van uw pand zodat de oplossingen aan uw noden voldoen. Al onze producten worden in huis geprint / gemaakt.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw project. Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site geeft u ons toestemming om cookies in te stellen.  Meer info