Ontdek onze mogelijkheden

Interior

Bij Sonus is het onze missie om akoestische oplossingen te bieden die een meerwaarde zijn voor uw interieur.

Interior

Het op maak maken van akoestische objecten is ook een ideale manier om de akoestiek in een ruimte op punt te krijgen. Het hangen van kubussen aan het plafond brengt een echte meerwaarde in het bedrijf of de polyvalente ruimte, zeker als deze in de bedrijfskleuren vervaardigd zijn. Abstractere vormen behoren ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast hebben we ook een eigen lijn van verlichting. Soundspace® is een makkelijke manier om compartimentering te bekomen in de kantoorruimtes ed. Er kunnen vergaderruimtes, wachtruimtes, bureauruimtes gemaakt worden op deze manier. Deze ruimtes hebben ook een verbluffende akoestische meerwaarde.

Tot slot ontwikkelden we akoestische platen bekleed met houten fineer waarin groeven gefreesd zijn. Deze platen worden op de muur gemonteerd. De alfawaarden van deze producten zijn gekend en hebben een grote meerwaarde voor uw akoestiek.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw project. Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site geeft u ons toestemming om cookies in te stellen.  Meer info