Diensten

Soundspace®

Interior

Soundspace ®

Veel nieuwe gebouwen, kantoren en bedrijven bestaan uit zeer grote open ruimtes. Deze mooie moderne trend komt met enkele uitdagingen, waaronder het compartimenteren en creeëren van de verschillende ruimtes die nodig zijn in het gebouw zonder afbreuk te doen aan de moderne open look. Daarnaast is het bekomen van een goede akoestiek in de grote open ruimtes een uitdaging op zich.

Daarom ontwikkelden we soundspace®. Een makkelijke manier om compartimentering te bekomen in de kantoorruimtes ed. Er kunnen vergaderruimtes, wachtruimtes,bureauruimtes gemaakt worden op deze manier. Deze ruimtes hebben ook een verbluffende akoestische meerwaarde.

De panelen kunnen geplaatst worden al dan niet met draaiende functie.

Interior – Soundspace ®

Ervaar Innovatieve oplossingen op een professionele manier

Onze experts staan klaar voor u om oplossingen te bieden op maat. De akoestisch expert maakt een studie van uw pand zodat de oplossingen aan uw noden voldoen. Al onze producten worden in huis geprint / gemaakt.

Overleg met de klant

Conform look & feel ontwerpen maken en tot een perfect eindresultaat komen in samenspraak met de klant.
Prijs blijft gelijk ongeacht het aantal correctierondes.

Bespreken bedrukkingsmogelijkheden met de klant.

Interesse in het Soundspace ® systeem? Bel ons : 0499 62 94 03

Contacteer ons

Andere opties in het Interior-segment:

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw project. Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site geeft u ons toestemming om cookies in te stellen.  Meer info