Ontdek onze mogelijkheden

Diensten

Bij Sonus is het onze missie om akoestische oplossingen te bieden die een meerwaarde zijn voor uw interieur.

Akoestische panelen.

Er zijn verschillende mogelijkheden in ons “Acoustics”-segment. Baffles bijvoorbeeld zijn platen vervaardigd uit akoestisch materiaal. Of kies voor Wallpanels, deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, er kan op geprint worden, ze kunnen uitgefreesd worden en samengesteld op maat! Verder zijn er ook nog akoestische plafondpanelen, kies voor voor direct verlichte of onverlichte panelen dankzij een bedrukte structuur of afbeelding wordt de ruimte volledig gepersonaliseerd. Tot hebben we ook nog dividers in ons assortiment, een divider is de ideale manier om bureauruimtes van elkaar te scheiden en een goede akoestiek te bieden op de afzonderlijke bureaus.

(Licht)frames

Lightframes kunnen in alle vormen en formaten gemaakt worden. Dit kan onverlicht, direct verlicht en indirect verlicht. Er kunnen ook verschillende diktes akoestisch materiaal gekozen worden. We hebben een akoestisch expert die de ideale akoestiek kan berekenen voor de ruimte. Of kies voor een lightbox, die wordt gemaakt uit aluminium profielen waar een peesdoek in geplaatst wordt. Dit kan met of zonder verlichting.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw project. Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site geeft u ons toestemming om cookies in te stellen.  Meer info