Wie zijn we en wat doen we

Over ons

Visuele akoestische oplossingen, daar begint ons verhaal

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt; u zit in een restaurant en uw hoofd doet na het eten pijn van het lawaai in de zaal. Of u bent op een evenement in een polyvalente ruimte en na een uur wilt u zo snel mogelijk naar buiten om de ‘drukte’ en het lawaai even te ontlopen. Dit zijn allemaal akoestische problemen.

Indien er geen passende akoestische oplossing aanwezig is, zorgt dit voor een slechte klantenervaring, negatieve recenties, werknemers die zich niet goed voelen in het kantoor of snel vertrekkende mensen op evenementen.

Laat u bijstaan door onze experts

Oplossingen op maat

Onze experts staan klaar voor u om oplossingen te bieden op maat. De akoestisch expert maakt een studie van uw pand zodat de oplossingen aan uw noden voldoen. Al onze producten worden in huis geprint / gemaakt.

In deze brochure geven we u een beknopt overzicht van wat we kunnen bieden. Het kan een inspiratietool zijn voor uw interieur.

Download onze inspiratiefolder
Contacteer ons

Contactpersoon


Telefoon
0499 62 94 03
Email
bram@sonusacoustics.be
Zaakvoerder
Bram Vercruysse

Bram Vercruysse


Telefoon
0478 42 37 90
Email
simon@sonusacoustics.be
Zaakvoerder
Simon Vercruysse

Simon Vercruysse

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw project. Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site geeft u ons toestemming om cookies in te stellen.  Meer info