Diensten

PLAFONDPANELEN

Acoustics

Plafondpanelen

Plafondpanelen kunnen op verschillende manieren geproduceerd en opgehangen worden. Al dan niet met directe of indirecte LED verlichting.

Er kan gewerkt worden met panelen samengeperst akoestisch materiaal in verschillende kleuren. Er kan ook gekozen worden voor een peesdoek voorzien van akoestisch materiaal waarop een afbeelding geprint wordt. Zoals het voorbeeld van het marmer hieronder.

De ophanging kan via kabels of rechtstreeks tegen het plafond bevestigd worden.

Alles kan op maat gemaakt worden.

Het is een manier om de akoestiek goed te krijgen en het geeft een moderne toets aan het interieur. Door te kiezen voor direct verlichte of onverlichte panelen met een bedrukte structuur of afbeelding wordt de ruimte volledig gepersonaliseerd. Structuren, logo’s of afbeeldingen, alles is mogelijk.

Acoustics – Plafondpanelen

Ervaar Innovatieve oplossingen op een professionele manier

Onze experts staan klaar voor u om oplossingen te bieden op maat. De akoestisch expert maakt een studie van uw pand zodat de oplossingen aan uw noden voldoen. Al onze producten worden in huis geprint / gemaakt.

Interesse in het Plafondpanelen systeem? Bel ons : 0499 62 94 03

Contacteer ons

Andere opties in het Acoustics-segment:

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw project. Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site geeft u ons toestemming om cookies in te stellen.  Meer info